sunnuntai 18. joulukuuta 2016

I'm back!

Noin pääsi yli vuosi vierähtämään taukoa blogin ylläpitämisessä. Vuosi sitten syksyllä vain tuli sellainen olo, että kaikkea oli liikaa ja oli vaikea selviytyä kaikista itselleni asettamista odotuksista. Se ahdisti todella paljon, en saanut nukuttua öisin, kun mietin kaikkia levällään olevia projekteja ja tuntui, että pää hajoaa. Oli pakko puhaltaa peli poikki. Laitoin opinnäytetyöprojektin jäihin ja siinä sivussa jäi myös blogi. Totesin, että ei turhaan kannata särkeä itseään, kun esim. valmistumisen ajankohdalla ei ole a) kenellekään muulle merkitystä kuin minulle ja b) sillä ei ole nykyisessä tilanteessani mitään merkitystä, että valmistunko ensi vuonna vai sitä seuraavana. Oppari on edelleen jäissä, mutta opinto-oikeutta kesälle 2018 asti, joten kiirettä ei ole vieläkään. Motivaatiota odotellessa...

Tässä vuodessa on ehtinyt tapahtua monia asioita, muun muassa muutto isompaan asuntoon, vanhasta tien toiselle puolelle. Puutaloelämä jatkuu kaksiossa ja kuvia tulee jatkossa hieman erilaisesta keittiöstä.  Kenties vuoden ihanin asia on kuitenkin se, että löysin helmikuussa elämäni miehen. Hän on kotoisin Bulgariasta, joten keittiöön on "salakavalasti" sujahtanut runsaasti vivahteita hänen kulttuuristaan. Rakastamme molemmat ruokaa, joten sekä arki että juhla pyörii melko vahvasti sen ympärillä. Nautimme yhteisistä arkikokkailuista ja välillä käymme myös ravintoloissa viettämässä deitti-iltoja.

Vuoden aikana Instagramiin on kertynyt iso kasa ruokakuvia, joiden reseptejä ja ajattelin täällä blogissa teille nyt henkisen olotilani kohennuttua avata. Moni on kysellyt vuoden aikana blogini perään. On ollut ihanaa kuulla, että blogia on kaivattu, ja että se on tuonut iloa ja inspiraatiota monille. Tästä alkaa toivottavasti uusi valoisampi era.

Tervetuloa mukaan! <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti