sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

Grillihuumaa

Tänään on ollut niin ihana päivä, että sitä riittää kuvaamaan yksi symboli: <3. Nautittiin aamulla ystävieni Rutkun ja Inkkarin kanssa ensin aamukahvit meidän talon ulkoterassilla ja puoliltapäivin siirryttiin Inkkarin residenssiin, jossa vietettiin koko päivä kivojen aktiviteettien parissa. Ohjelmassa oli rullaluistelua, nurmikon leikkausta vuorotellen (hyvää hyötyliikuntaa!), trampoliinilla temppuilua, frisbeen heittelyä, grillausta ja lopuksi leffan katselua. Ahh, mikä ihana sekoitus liikuntaa, lepoa ja hyvää ruokaa loistavassa seurassa. 

Reseptejä ei näihin sapuskoihin juuri tarvita, mutta kerrottakoon, että broilerin pintaan sivellyn mausteseoksen salaisuus oli kuusenkerkkäsiirappi, salaatin pohjana toimi varhaiskaali ja sienien sisältä löytyi Koskenlaskijaa paprikan makuisena. Kokonaisuus oli varsin hiilaritietoinen, maukas ja täyttävä!

On se vaan niin, että kesä on ihmisen parasta aikaa. Vaikka Grillimaisteri-mainokset kypsyttävät telkkarissa, on silti todettava, että miksi tehdä muuta kun voi grillata? <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti