sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Mummolafiilis

Blogi on elänyt viime viikot radiohiljaisuudessa, koska bloggaaja on nykyään myös matkailuopettajaharjoittelija! Aika on ollut kortilla viime aikoina ja täällä Turun päässä rehellisesti sanottuna ei ole ollut juuri jaksamistakaan kokkaamista kohtaan. Nyt päätin kuitenkin ottaa itseäni niskasta kiinni! Päivällä alkoi tehdä mieli kunnon pottumuussia, niin päivän menuksi valikoitui perinteinen nakit ja muussi paistetulla sipulilla. Cittarissa kilon puikulaperunapussi irtosi alle eurolla, joten ei ollut vaikeaa valita perunalajiketta. Puikuloista tulee edelleen paras muusi, vaikka kuorimisvaihe perunan pienen koon vuoksi melko työläs onkin. Vaiva kannattaa kyllä!

Väliaikaiskotini ruuanlaittovälineistön niukkuus loi hieman haasteita, mutta ihan hyvä setti syntyi siitä huolimatta lautaselle. :) Ihanat retroastiat kruunasivat kokonaisuuden.Muussin ohje löytyy täältä!

Paloitellut nakit ja sipuli paistuvat maistuvimmaksi oikeassa voissa. Tarjoa lisukkeena tuoreita vihanneksia raskaahkon  pääruuan vastapainona.

Mummolafiiliksen täydentää maito!

**

Seuraavassa postauksessa Elämäni viinit-sarja jatkuu! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti