torstai 19. helmikuuta 2015

Mutsin kanalaatikko

Äitini kanssa "asuminen" opettaa minulle jatkuvasti järkevämpiä kulutustottumuksia. Olen helposti itse taipuvainen raaka-aineiden kertakäyttöön ja helposti ne jäävät yhden käytön jälkeen pilaantumaan kaapin perukoille, kunnes heitän ne sieltä roskiin. Typerää, tiedän. Onneksi on mutsi, joka tarkkailee jääkapin sisältöä päivittäin ja loihtii niistä ihania, terveellisiä ruokia päivä toisensa jälkeen. Tänään lounaspöydässä en voinut välttää superlatiiveja, kanalaatikko oli vaan ihan superhyvää! Niin hyvää, että se oli pakko heti pöydästä noustua tulla jakamaan tänne blogiinkin. 


Neljälle

n. 300g broilerin filettä
kruunuvihannespussi (porkkana, parsakaali, kukkakaali) tai vastaavat vihannekset tuoreina
2 tomaattia
3 kananmunaa
2 dl maitoa 
juustoraastetta
suolaa
pippuria
currya

Paista broilerit ja mausta suolalla ja pippurilla. Leikkaa paloiksi. Pilko vihannekset ja laita broileripalojen kanssa uunivuokaan. Sekoita munamaito ja mausta suolalla ja currylla. Kaada vihannesten päälle ja ripottele päälle juustoraastetta. Paista 200c uunissa n. 20 minuuttia.  

Tänään kanalaatikko nautittiin avokadosalaatin kera. Taas tuli todistettua, miten terveellinen kotiruokakin voi olla todella maukasta. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti