keskiviikko 14. tammikuuta 2015

Teiniajan bravuuri

Yläasteen aikana olin todella kiinnostunut ruoanlaitosta ja toimin perheemme pääkokkina. Seiskaluokan aikoihin kehittelin bravuurireseptini, joka on näiden vajaan viidentoista vuoden aikana kulkeutunut monen muunkin perheen ruokalistalle. Olen aina pitänyt suolaisen ja makean yhdistelmästä. Tämä pastaresepti pohjautuu juuri siihen makumaailmaan. Suolainen sinihomejuusto kohtaa makeat hedelmät ja pehmeän ranskankerman. Mieto broileri tuo annokseen proteiinit ja pasta sopii koko reseptin pohjaksi. 

Tämän päivän variaatiossa käytin keltaista paprikaa, joten värimaailma jäi melkolailla aneemiseksi. Punaisella paprikalla ja persikalla saa vaihtelua sekä väriin että tekstuuriin. 


Neljälle

1 pkt tuorepastaa tai neljän hengen annos kuivaa pastaa
450 g broilerin rintafileitä
1 prk ananasta tai persikkaa
1 pkt aurajuustoa
1 paprika
1-2 prk ranskankermaa
suolaa
mustapippuria

Laita vesi kiehumaan pastaa varten. Pilko vihannekset ja hedelmät. Pilko rintafileet reiluiksi paloiksi ja paista pannulla. Lisää paprikat ja hedelmät. Sekoita pastan kanssa ja lisää joukkoon aurajuusto ja ranskankerma. Mausta suolalla ja pippurilla. 

Helppoa, nopeaa ja todella hyvää!

***

Nyt tämä blogi hiljenee viikoksi ja minä lähden Kanarian auringon alle! Hasta luego! :)

1 kommentti:

  1. Haastoin sinut blogissani :) http://paintmyhouseblack.blogspot.fi/2015/01/11-asiaa-minusta.html

    VastaaPoista